Contact information

Omar mukhtar st, Gaza, Palestine

We are available 24/ 7. Contact us Now. +970657681773 info@8plusit.com
Follow us

включително пресни плодове или зеленчуци във всяко хранене

Нямам търпение да го консумирам всичко!

Един основен бонус за продажба на дива катеричка в пекарната? Неограничен Oiaj от нашите празни буркани за проби! Мат донесе този човек у дома за мен вчера.

Напълних с 1/3 чаша овес, 1/3 чаша мляко, 1/3 чаша гръцко кисело мляко, чиа семена, щипка сол, 4 ягоди и половин малък банан. Плюс това масло от дива гайка!

Хидратация!

Приятен! от под-нула

Кат яде истинска храна. Това е името на този блог и обобщава накратко моята философия за храна. Когато се замислих да отслабна през 2005 г., направих това, което много момичета от колежа направиха по това време: прочетох съветите в женските списания и започнах да броя калории, използвайки изкуствени подсладители и търсейки без мазнини това и това. По принцип направих всичко нередно. Фокусирах се върху количеството над качеството. Докато аз отслабнах, както се прави естествено, когато размерът на порцията и калориите са отрязани, не мога да кажа, че живея най -здравословния си живот. Кожата ми не свети и не се чувствах страхотно.

Докато научих повече за храненето, разбрах, че здравословното хранене не е за това, което не ядете, а по -скоро това, което правите. Научих, че ако се напълня с здравословни истински, пресни храни, няма да жадувам не толкова здравословните неща. Постепенно спрях да броя калории, започнах да опаковам по -истинска храна в диетата си и насочих фокуса си към качеството над количеството.

По ирония на съдбата, в наши дни прекарвам много малко време в мислене за това виж това, което ям. Изборът на плодове на закуска, салати за обяд и истинска храна през целия ми ден е втората природа. Намерих начин на хранене, който ме поддържа подхранван и доволен и рядко гладен. Може да не съм на най-ниското си тегло, но никога не съм бил по-щастлив от тялото си, което е силно и годно. Обичам зелени смутита и сладолед еднакво и често имам чаша вино заедно със салата от кале за вечеря. Поразих страхотен баланс на яденето на питателна храна и наслаждавайки се на всички вкусни удоволствия от живота.

Причината да споделя това с вас сега е, защото си партнирах с Sub-Zero за старта на неговите Инициатива за пресни храни, представящи многото въпроси от прясна храна и различни гледни точки за това как това може да повлияе на вашия живот, среда, общност и други. Здравословното хранене може да се почувства толкова сложно поради твърденията на хранителната индустрия и обширния „здравословен“ избор на продукти, но отговорът на „Какво да ям?“ Наистина е много просто: Яжте повече прясна храна. Sub-Zero създаде 13 късометражни филма, за да покаже всички интересни начини, по които прясна храна влияе върху живота ни, за да насърчи хората да ядат повече прясна храна. Историите варират от градски фермер, пчелар, Дафне Оз от ABC’s The Chew и други експерти. Можете да ги гледате всички на freshfoodmatters.com. Едно видео, което наистина ми говори, беше привличането на Лиза Лийк на Реал. Обичам нейния блог! Вижте нейното невероятно видео, разширяващо съобщението:

Някои от стълбовете на здравословното хранене, които мисля, че са важни, включват:

-ядене на разнообразно разнообразие от храни и дъга от цветове

-Списък на съставките на съставките възможно най-прости

-Пложене на пресни плодове или зеленчуци във всяко хранене

-поставяне на голяма салата всеки ден

-Заушаване на местни и/или отглеждане на собствена храна

-Заузирате местни, органични, устойчиви и/или хуманни, когато е възможно

-линг, за да се насладите на хранене в компанията, като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като други като Можете да

-Покинг изобилие от вода (и малко добро вино:))

-листинг на тялото си и се фокусирате върху това как се чувствате

Как да направите Ядете повече прясна храна? Нищо не е по-мотивиращо от добре снабден хладилник. Ако имате много здравословни опции, няма да е необходимо да разчитате на бърза храна или излитане, когато гладът удари. Също така, малко планиране върви дълъг път. Планът за свободно хранене и малко приготвяне на храна през уикенда ще ви помогнат да направите добър избор на натоварените си седмици. А засаждането на градина е толкова отглеждано на местно ниво, колкото можете да получите. Това е моята първа година градинарство сама и ще се върна, за да ви кажа дали семената, които засадих миналата седмица, всъщност растат!

Благодаря на Sub-Zero за спонсорирането на тази публикация! За всяко използване на хештега #freshfoodmatters до края на юли, под-нула ще дари 5 долара на Krops’s Krops, за да финансира до още 25 градини, управлявани от младежта.

Още публикации от Kath:

Станах в леглото в 9:45 снощи и съпругът искаше да тренира рано тази сутрин. Казах, че ще се обадя, когато алармата изгасна, и сигурно съм спал добре, защото бях буден в 4:57. На фитнеса отидохме! Направих ЕТ и няколко комплекта издърпвания и лицеви опори. Наградата за ставане рано е широко отворен ден в 7:30 вече обсипан, облечен и хранен. Утре планирам по -късна тренировка, въпреки че 🙂

Преди да си тръгна, имах парче изписан хляб (домашно приготвено, което получихме от доставката на CSA) с бадемово масло –

Закуска това Сутринта беше тиквено мюсли.

Комбо за една нощ:

1/3 чаша овес ~ 1/3 чаша коноп мляко1/2 чаша обикновен нискомаслен кисело мляко1/4 чаша тиква (всичко, което бях напуснал) 1 /2 Бананаспринкъл от тиквен пай подправка

Добавена тази сутрин:

1 Weetabix Biscuit, натрошена1 с.л. – Наслаждавам се по -малко в наши дни. Не съм сигурен защо!? Може би тази партида не е толкова добра. Или е по -топло време, въпреки че на вътрешния двор имах нужда от топла напитка.

реших, че наистина обичам аромата на мюсли, но не е толкова забавно да се ям като овесена каша с бадемовото масло и ядките. Това е нещо с текстура, комбинирано с процеса на хранене. Да, аз преназначавам, но това ме удари тази сутрин, когато вълнувах мюсли, че това е разликата. Дори и с малка лъжица ям това толкова по -бързо! Най -накрая оставих лъжицата си и оставих малко, докато съпругът и аз играхме в градината. Поставих няколко цветя във вази 🙂

Градината на градината доведе до големи мъжествени отпечатъци на кал на нашия килим 👿 Той вече не е разрешен от павираната част!

Нашето слънце се крие тази сутрин тази сутрин 😥 Включвам пътуване до Costco и ще започна четене на химия. Ще се видим за обяд!

Още публикации от Kath:

Срещнах моя приятел Лиз за разходка до пазара на фермера тази сутрин. Тя направи тези прекрасни снимки от нашето пътуване!

Покрихме общо 4,5 мили – сладко! И момче ли е великолепен ден!

Пекарната ме омесва!

назад по -късно с доклад за успешното ми пътуване за пазаруване на хранителни стоки и приказен обяд!

Още публикации от Kath:

Как беше вашият уикенд? Не мисля, че седнах между петък и неделя. Този уикенд бяхме родители на двама близнаци и бяхме пълни с ръце!

BFF Sylvia на Mazen (известна още като Сая, която тя също нарича Mazen) дойде да остане при нас, докато родителите й отидоха на романтично бягство. Имаме такава страхотна търговия с детегледачки (те гледаха Mazen, докато отидохме в Александрия за годишнината си) и обичаме да раздаваме един друг път. Kiddos обичаше сънниците!

В петък вечер ги заведохме и двамата на фитнес, докато Мат и аз присъствахме на най -новия клас за фитнес Happy Hour Happy Hour.

Предизвикателството: Биатлон (работещ и колоездене) колкото се може повече на интервали от 10x10x5x5 минути. Изтичах 1,37 мили за 10 минути и .67 за 5 минути за общо почти точно 2 мили на 15. Беше изчерпателно и вероятно най -бързото, което бягах от 3+ години. (Имайте предвид, че това бяха километри на бягащата пътека). Също така велосипедихме (5,2 + 2,8 мили = 8 мили в 15), за да завършим конкуренцията. За съжаление отборът ми се загуби, но аз влязох като женската с най -бързото време на изпълнение и второто като цяло! Бях доста доволен от това, като се има предвид, че съм направил нулеви тренировки или състезания, откакто станах майка. Просто моята конкурентна природа излиза! Тези събития в петък вечер са толкова забавни и трябва да се присъедините към ACAC, за да участвате 🙂 Кажете на Крис, че ви изпратих!

Това!

Ние (страхотна реколта) се погрижи за социалния час на покрива – Много здравословни сандвичи със спадове и разпръсквания и ролки!

Донесохме и сладкиши – можете ли да видите скритото съобщение!?

Събота сутринта. Играйте отвътре и отвън и наоколо. Закусих закуска в кухнята, докато крача напред -назад, като се уверих, че и двете деца имат всичко необходимо. Майки на близнаци, аз ви се покланям!

Имахме Quiche, който Мат донесе у дома от пекарната за обяд. Плюс салата от авокадо и фета отстрани.

След обяд заведохме Sayas на 4H фестивал в Lee Park, където те трябваше да видят множество животни отблизо и лични. Те го харесаха!

„Букингът“ Кон беше особено забавен

и стигайки до домашни любимци на някои от животните

след следобед на тихо време (един napper И един читател) Заведохме ги в Brixx Pizza за вечеря. Любим на наш колеж! Карън също дойде!

Имах проби за бира заради старо време

салатата на Brixx спанак е една от най -добрите в света!

Споделихме четири пици между 5 От нас – с намерението да донесем вкъщи за обяд на следващия ден! Просто обичам коричката на Brixx – толкова тънка и тесто.

След като децата заспаха, Мат и аз гледахме телевизия и напълно се разпаднахме.

Неделя сутрин направихме яйца и малинов тост с малини отстрани.

Мат заведе малките деца на фитнес, докато ходех на пазаруване на хранителни стоки.

Възползвах се от 2 часа, които ги нямаше (което включваше пътуване и до парка!) И Изработи дупето ми из къщата. I logged 5,000 steps on my Jawbone before noon!

I made a batch of Emily’s baked apples in my rice cooker!

We had leftover pizza and salads for lunch

По -късно този следобед отидох на футболната си игра Jawbone общо, включително футбол = 19 683 стъпки. Мисля, че ще ударя 20 000, преди този ден да приключи! (Запис!)

И тогава поканихме Сара и Джон и Карън за неделя вечеря – свинско филе, такери, печени тиквички и патладжани и спанак фета ролки. Плюс някои simi sauv blanc.

Нашият уикенд беше прекрасен микс от ритане вкъщи и шумът от две деца под краката. Надявам се, че и твоята беше добра!

Още публикации от Kath:

Нашата сватба е на theknot.com!

Катрин + Мат, Дърам, NC

Мисля Трябва да се присъедините, за да видите слайдшоуто, но си струва 🙂 толкова готино! Ние също сме в списанието на Северна Каролина на възела през този сезон – просто малка страница.

ранна закуска

имах чаша френски ванилов чай, когато се събудих … ..

и малко препечете със сладко и бита извара преди тренировката ми около 8. Прочетох за това битово извара на ядене като мен и знаех, че е точно до моята алея. Чудесно е!! Кристин е прав, че е чудесен заместител на крема сирене. Единственият недостатък е, че трябваше да отида в специален магазин (свеж пазар), за да го намеря, така че не знам колко редовно ще бъде в хладилника (отидох на уебсайта на приятелството и направих магазина Locater).

Тренировка

Направихме се към фитнеса около 8:30 – исках да отида по -рано, отколкото вчера. Бях щастлив да видя, че имат 3 нови машини за стълби на стълби (любимите ми) – всички чисто нови! Направих 40 минути върху тях, за да празнувам. Последвано от някакво повдигане на горната част на тялото и свободни тежести. ~ 375 kcal изгоря.

Нещо различно

През цялото лято често имам пресни плодове над кисело мляко за закуска, докато овесената каша е моята зимна основна. Днес слънцето ми напомни за лятото (въпреки факта, че все още е само на 50* там) и аз бях в настроение за купа с кисело мляко – плюс ние имаме швейцарско кисело мляко и фаза, а не само на Стонифийлд, което го направи по -привлекателно .

Моята купа включваше:

6 унция Fage1 Weetabix BiscuitPom4.5 унция Pearfiber Oneground Flax10 грама нарязани бадеми, препечени в микровълновата, за да поръсете Granola на Trader Joe

аз наистина е Fage е a Малко прекалено плътно/сухо за това и бих искал да съм използвал швейцарското кисело мляко, което е точно обратното и доста течещо. Мога да си купя швейцарци на Fresh Market и вчера да вдигна малко на моето специално пътуване. Освен това е по -скъпо, така че се занимавам редовно, че ям редовно обикновено кисело мляко.

с кафе (Fresh Market’s – Yum!)

Днес

Днес няма големи планове, но може да отидем на дегустация на вино със сестра ми днес следобед. И може да наемем третия филм „Пирати на Карибите“ тази вечер (който отложихме да видим, за да можем отново да гледаме гърдите на Dead Man, но сега решихме просто да продължим и да го гледаме). Имам нужда от нови дънки! Отивам да пазарувам! Приятен. Judging from his little wiggles in there, he liked it!

Sparkling Apple Cider: just like champagne on a Saturday night (plus too much sugar and minus just a wee bit of fun)

Следобедни проекти. Какво може да бъде това! Толкова се радвах, че днес се прибрах и знам, че нямахме къде да бъдем, освен верандата.

За вечеря направихме скариди и песъчинки. Много подобна на тази запомняща се рецепта!

Гритовете бяха перфектно маслени благодарение на 2% мляко и разбира се масло. Доплатено със сотирани скариди и местен бекон, грах, домати и пипер. С хълмовете тук в Cville, това не беше разходка! Обзалагам се, че днес покрихме близо 5 мили между пазара, ходейки този и тази вечер.

Имаше само едно нещо, когато се върнахме. Толкова съм над сладолед-носете ми всички Popsicles на света!

Още публикации от Kath:

Карън кара този 26 ′ U-Haul 6 часа от Шарлот всички от Себе си. Тя е луда!!!! И смел!

нямаше ръцете да снимат някое от движещите се на нейното място, но ще получа малко днес следобед.

Аз обаче успях да снимам да снимам Момчетата, които внасят в нашия нов развлекателен център! Не се вписва на нейно място, така че е на удължен (постоянен!?) Заем на нас!

!

Прекарах сутрешното вакуумиране на мебели (въпреки че написах „пране на пране върху Twitter и почти просто го направих отново!?).

Тогава взехме килим в магазин за килим, за да бъдем отсечени. Тогава върнахме камиона. След това, обяд! Моят „сутрешен тост“ всъщност ме държеше добре (въпреки че днес хапвах обяд по -рано от нормалното).

Фанцирахме салати с бекон, патладжан на скара + моркови + чушки и козе сирене! Всички хвърлени в някакво чесново злато и гарнирани с страхотна реколта Dakota croutons.

с круша отстрани за десерт

се насочиха обратно към Карън за разопаковане и настаняване. там тази сутрин, но сега съм в кола. Планирайте да колело обратно. Това е само на около 2 мили от нашата къща и приятно каране!

Още публикации от Kath:

Бях навсякъде тази сутрин!

Две банки ( Биз, личен) нотарисарис Teeterbed, Bath, Beyondkinkos

Тогава почистих подовете си, използвайки този нов ботанически зелено почистващ продукт от Aussan Naturals (идвайки скоро на промоция на Opensky близо до вас), който наистина ми хареса !!! Също така, нов истински прост моп от BB & B! Работи наистина добре.

Моят приятел Мег ми изпрати крушка в пощата

Това беше наистина част от нейната гранола от кленов орех като благодарност, че й помогнахте да ощипвате няколко неща в блога.

Тя ми разказваше за тези неща и забиваше-зам-уау, тя беше права !!! По съмнение най -добрата домашна гранола някога? Тотално тръпне моята кленова пекан гранола. (Но не и хрупкавата елда гранола, защото това е толкова различно 🙂)

го сложих през обяда си!

Обикновено кисело мляко, слами, гранола

плюс a Проста салата от 2 -те зеленчуци, които взех в HT

спанак, морков, черен пипер, мед, сол от лавандула и няколко бискоти от лимон розмарин като крутони!

Contents

Need a successful project?

Lets Work Together

Contact us
  • right image
  • Left Image