Contact information

Omar mukhtar st, Gaza, Palestine

We are available 24/ 7. Contact us Now. +970657681773 info@8plusit.com
Follow us

Talkspace Online Therapy Review 2022

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

parazol amazon lát A Talkspace megfizethető és hozzáférhető online terápiás szolgáltatás felnőttek, fiatal felnőttek és párok számára. Az emberek választhatnak különféle előfizetések, programok és funkciók közül, hogy kielégítsék az egyéni mentálhigiénés igényeiket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatás-alapú és helyes a közzététel idején.

Az orvosi hírek ma szigorú termékválasztási és ellenőrzési folyamatot követnek. Tudjon meg többet itt.

Az amerikai mentálhigiénés (MHA) szerint 2019 -ben a felnőttek körülbelül 24% -a számolt be a szükséges mentális egészségügyi kezelés megszerzésében, és mint ilyen, a mentális egészség továbbra is folytatódik. súlyosbod.

Ez a cikk a Talkspace -t, annak működését és hírnevét tárgyalja. Megvizsgálja a rendelkezésre álló szolgáltatásokat, funkciókat és kezelést, valamint néhány várható költséget.

Gyors linkek

 • A legjobb beszélgetés terápiához: Talkspace Therapy
 • A legjobb a gyógyszeres kezeléshez: Talkspace Psychiatry
 • A legjobb az álmatlansághoz : Talkspace alvásterápia

Mi a Talkspace?

Roni és Oren Frank 2012 -ben alapította a Talkspace -t, és a vállalati kvalifikált orvosok csoportja mellett felügyelte a társaságot. A társaság székhelye New York -ban, New York -ban.

A Talkspace TeleHealth szolgáltatás engedélyezett mentálhigiénés szakemberrel biztosítja az emberek számára a megfizethető online terápiát. A

A Talkspace szolgáltatásait egészségbiztosítási hordozhatóság és elszámoltathatósági törvény (HIPAA)-kompetáns és felhasználóbarát webes és mobil alkalmazásplatformok révén nyújtja.

A társaság azt állítja, hogy bizalmas és teljes mértékben titkosítva biztosítja az egyéneknek egy engedéllyel rendelkező mentálhigiénés szakemberrel. Az egyének korlátlan szövegeket, képeket, valamint audio- és videoüzeneteket küldhetnek bárhol és bármikor.

Előnyök és hátrányok egy pillanat alatt

Az egyes személyek igényei változnak. Általánosságban azonban a következő előnyök és hátrányok vonatkozhatnak a Talkspace használatára az ember mentálhigiénés kezelésére.

Előnyök:

 • Terápiás változatosság. A Talkspace egyéni, párok és serdülőkori terápiát, pszichiátriai értékeléseket, vényköteles kezelést és álmatlanság terápiás programjait biztosítja. Ezenkívül online terápiát kínál a munkavállalók számára számos egészségügyi tervvel folytatott partnerség révén. Azt is kijelenti, hogy egészségügyi terapeutainak számos területen van szakértelme.
 • Testreszabott terápia. A TalkSpace azt állítja, hogy összekapcsolja az egyéneket a terapeutákkal, akik megfelelnek a sajátos igényeiknek és preferenciáiknak az országos ellenőrzött és képzett engedéllyel rendelkező mentálhigiénés szakemberek hálózatából.
 • BBB. A Talkspace akkreditációval rendelkezik a Better Business Bureau -val (BBB).
 • Kényelem. A társaság Telehealth szolgáltatásai megkönnyítik a mentálhigiénés szolgáltató online elérését. Ez különösen hasznos azoknak az embereknek, akik nem képesek személyes látogatásokat végezni, például a mobilitási problémákkal küzdő embereket.
 • Rossz vélemények. A TrustPilot -on a vállalat vásárlói véleményének 91% -a kedvezőtlen, elfogadhatatlan válaszidőket, félrevezető információkat és feltétlenül. Számos ügyfél -vélemény rámutat arra, hogy néhány Talkspace terapeuta rossz online véleményt kapott.
 • Panaszok. A közzététel idején a társaság az elmúlt 3 évben 374 panaszt zárt le.
 • Alacsony minősítés. B -besorolása van a platformon, és az 5 csillagból átlagosan 1,09, 65 vevői vélemény alapján. A TrustPilot a társaság 66 vélemény alapján az 5 csillagból 1,4 -re besorolva van.
 • Költség. Ha a Talkspace-t használja a személyes szolgáltató helyett a hálózaton kívüli szolgáltató helyett, akkor az ember jelentős mennyiségű zsebköltséget takaríthat meg.

Talkspace szolgáltatások és szolgáltatások

Fontos megérteni, hogy a Talkspace mind a terápiát, mind a pszichiátriai szolgáltatásokat kínálja. Az a személy, aki egy terapeutával találkozik, a tanácsadóval való beszélgetéssel képes lesz dolgozni mentálhigiénés aggodalmain.

A pszichiáterrel ellentétben a terapeuta nem írhat fel gyógyszereket. A pszichiáter megtekintése a Talkspace -n keresztül jobban alkalmas lehet a diagnosztizált mentális egészségi állapotú emberek számára, akik gyógyszerkezelést igényelnek.

talkpace -terápia

legjobb beszélgetés terápiához

A Talkspace beszélgetés terápiát kínál:

 • Felnőttek
 • 13–17 éves korú tizenévesek
 • Párok

Azok számára, akik kiskorúaknak minősülnek a kezelésre, szüleiknek vagy gondozóiknak először engedélyt kell adniuk egy online videohíváson keresztül.

A TalkSpace szerint egy személy napi 24 órát, hetente 7 napot jelenthet be terapeutájával, szöveges üzenetek, audio üzenetek és videók révén a mobilalkalmazáson keresztül. Az ember bármikor lemondhatja az üléseket és válthatja a terapeutákat.

A cég hétvégén nem működik.

Aggodalmak

Bár a szolgáltatás kényelmesebb lehet, mint a hagyományos mentálhigiénés szolgáltatások, néhány ügyfél-vélemény megemlíti a nem reagáló terapeutákat, az oda-vissza kommunikáció hiányát, a késleltetett válaszokat és a rossz ügyfeleket szolgáltatás. Amellett, hogy nem kapja meg a szükséges támogatást, sok ügyfél elhanyagoltnak és figyelmen kívül hagyottnak érzi magát.

előfizetési lehetőségek

Azok az emberek, akik a Talkspace -terápián keresztül akarnak beszélni egy tanácsadóval, választhatnak három előfizetés közül:

Költség

Messaging üzenetküldés Terápia élő terápia live + üzenetküldés párok terápia tini terápia
hetente 69 USD -tól kezdődik 99 USD/hét kezdődik, hetente 129 USD -tól A Live + -hoz hasonlóan. Üzenetküldés Hetente 129 dollárral kezdődik Az üzenetküldés, az élő vagy az élő + üzenetküldés választása Mi a melléklete? Üzenetek szöveg, videó vagy audio négy 45 perces élő ülés havonta Sessions havonta Üzenetek szöveges, videó vagy audio + négy 45 perces élő ülésenként A választástól függ. Élő munkamenetet adhat hozzá 65 dollárért/munkamenet Élő munkamenetet adhat hozzá 65 dollárért/munkamenet hozzáadhat egy élő munkamenetet 65 dollárért/munkamenet

Élő munkamenetet adhat hozzá 65 dollárért/munkamenet Élő munkamenetet adhat hozzá 65 dollárért/munkamenet

like. Felnőttek, a tizenévesek kiválaszthatnak egy előfizetési tervet ezek közül a lehetőségek közül. Előfordulhat, hogy egy személy felhasználhatja egészségbiztosítását az előfizetés költségeinek fedezésére, bár sok Talkspace -szolgáltató nem lehet a hálózaton.

Annak kiderítéséhez, hogy egy biztosítótársaság fedezi -e a TalkSpace -t, egy személynek hivatkoznia kell az ellátások útmutatójára, vagy hívnia kell az ügyfélszolgálati számot a biztosítási kártyájuk hátterében.

Ezenkívül, ha egy személy munkáltatója a Talkspace -vel együttműködik, akkor egy személynek további hozzáférése van a szolgáltatáshoz. Egy személynek beszélnie kell a munkavállalói juttatási osztályával információkért.

Kezdje el a Talkspace-vel

Talkspace Psychiatry

Legjobb a gyógyszeres kezeléshez

A TalkSpace élő video-munkamenetekkel is biztosítja az egyének számára, akiknek személyre szabott kezelésére szolgáló pszichiátriai engedélyezett pszichiátrumokkal rendelkeznek. Tervezés, amely magában foglalhatja a pszichiátriai értékelést, a vényköteles kezelést és a nyomon követési konzultációkat.

aggodalmak

A Talkspace pszichiátriai szolgáltatásáról korlátozott vélemények vannak. A rendelkezésre álló vélemények azonban hasonlóak a terápiás szolgáltatásokhoz. Egyes ügyfelek aggódnak az egyes pszichiáterek nyomon követésének hiánya miatt a kezdeti kinevezés után, különösen a gyógyszerek felírása után. Úgy tűnik, hogy a vállalat ilyen esetben visszatérítést kínál, de ha folytatni kívánják, akkor egy személynek ismét át kell mennie a bevitelen, hogy egy másik klinikussal illeszkedjen.

Költség

A Talkspace weboldal szerint a pszichiáter 249 dollárba kerül az első értékelésért és 125 dollár utáni kinevezésenként.

Ebben az esetben a társaság csak a következő egészségügyi biztosítótársaságokkal dolgozik: Premera, Cigna, GatorCare és Optum. Lehet, hogy az ember továbbra is képes a hálózaton kívüli előnyökkel járni a költségek 50–90% -ával.

Kezdje el a Talkspace-vel

Talkspace alvásterápia

A legjobb az álmatlansághoz

Ez egy 8 hetes program, amely kognitív viselkedésterápiát alkalmaz az álmatlansághoz (CBT-I) hogy személyes támogatást nyújtson, és vezesse őket a jobb alvás eléréséhez.

A Talkspace szerint egy személy 30 perces értékelés elvégzésével kezdődik. Ezután egy személyt kiosztanak egy terapeutához, amely képes az álmatlanság kezelésére.

Miután a személy és a terapeuta kommunikációt hoz létre, a terapeuta létrehoz egy egyedi alvásterápiás tervet, és oktatási anyagokat, technikákat és folyamatos támogatást nyújt a program időtartamához.

Aggodalmak

Nincs vélemény a szolgáltatásról, és a program oldalán egyértelműen nem áll rendelkezésre ár.

Kezdje el a TalkSpacGeG-t a Talkspace-vel kezdve

Hogyan működik a regisztrációs folyamat?

A szolgáltatás feliratkozásához egy személynek először fiókot kell létrehoznia a Talkspace webhelyen vagy a mobilalkalmazáson keresztül.

A fiókjuk ellenőrzése után rövid értékelést végezhetnek, részletezve kezelési céljaikat és a terapeuta preferenciáit. Ezután választhatnak a „Matches” terapeuta javasolt listájából.

Alternatív megoldásként az egyének beszélhetnek egy megbízó ügynökkel a céljaikról és preferenciáikról, és megkérdezhetik őket, hogy az igényeiknek megfelelő terapeuta -áttételt készítsenek.

A terapeuta kiválasztása után egy személy kiválaszthatja az előnyben részesített előfizetési típusát, amely magában foglalja a havonta hozzáférhető ülések gyakoriságát és számát.

A Talkspace adatvédelmi politikája

A Talkspace kijelenti, hogy nem osztja meg a magáninformációkat vagy a magán -egészségügyi információkat, kivéve, ha a törvény általi közzététel vagy megengedett, például az orvosi egészségügyi válság során.

A vállalat azt állítja, hogy teljes mértékben megfelelõ HIPAA technológiát alkalmaz annak biztosítása érdekében, hogy a személy adatait biztonságosan és bizalmas legyen.

A szoftver és a szerverek közötti kommunikáció és a kommunikáció teljesen titkosítva van. A TalkSpace megemlíti a nem azonosítási és aggregált információkat is a trendelemzés és a kutatás céljából.

Ezenkívül az embernek be kell írnia a jelszavát, és ki kell jelölnie egy egyedi jelképet, amikor bejelentkezik a Talkspace alkalmazásba. Ezen túlmenően egy iOS alkalmazás tartalmazhat érintőképességet vagy face -azonosítót a hozzáadott biztonsági réteghez.

A TalkSpace megfelelő -e nekem?

Általában azoknak, akiknek úgy érzik, hogy tanácsra, eszközökre és megoldásokra van szükségük a jelenlegi mentális egészségük támogatására, biztosnak kell lenniük abban, hogy kapcsolatba léphetnek egy engedéllyel rendelkező mentálhigiénés szakemberrel.

Az ember bármikor, és különféle módszerekkel lehet kapcsolatba lépni a terapeutával, és ezért fontolóra veheti a Talkspace -t. Az áttekintések azonban a válaszidőkkel kapcsolatos aggodalmakat veszik figyelembe. A

A Talkspace hatalmas hálózatával rendelkezik az engedéllyel rendelkező mentálhigiénés szakemberekből, különféle specialitásokkal, beleértve a szorongást, a depressziót, a függőséget, a traumát és a gyászot.

Az online beállítás korlátozásai miatt a sürgős mentálhigiénés támogatásra szoruló személyeknek azonnal segítséget kell kérniük.

Egy ilyen helyzet figyelmeztető jelei a következők:

 • Nehézségek a napi feladatok elvégzéséhez
 • Hirtelen hangulatváltozások
 • Bántalmazó viselkedés, beleértve anyaghasználat, önkárosodás és mások károsítása
 • Elkülönítés
 • A pszichózis jelenléte, beleértve a nem ott lévő dolgok meghallgatását vagy látását

öngyilkosság Megelőzés

Ha ismeri az öngyilkosság, az öngyilkosság vagy az öngyilkosság vagy a bántalmazás azonnali kockázatát:

 • Tegye fel a nehéz kérdést: „Az öngyilkosságot fontolgatja?”
 • Hallgassa meg a személyt ítélet nélkül.
 • Hívja a 911 -et vagy a helyi sürgősségi számot, vagy szöveges beszélgetés a 741741 -hez, hogy kommunikáljon egy képzett válság -tanácsadóval.
 • Maradjon a személlyel, amíg a szakmai segítség meg nem érkezik.
 • Próbáljon eltávolítani a fegyvereket, gyógyszereket vagy más potenciálisan káros tárgyakat.

Ha Ön vagy valaki, akit ismersz, öngyilkossági gondolata van, akkor a megelőző forródrót segíthet. A nemzeti öngyilkosság -megelőzés mentővonala napi 24 órában elérhető, 988 -ban. A válság során a hallásgátló emberek használhatják a preferált váltószolgálatot vagy a 711 -es tárcsát, majd a 988 -at. erőforrások.

Mentális egészség és segítségkérés

A mentális egészség az ember általános egészségének és jólétének létfontosságú aspektusa, és magában foglalja az egyén viselkedési, kognitív és társadalmi jólétét. Befolyásolhatja a napi funkciót és a kapcsolatokat.

A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) szerint, 2020 augusztus és 2021 február között, a Covid-19 pandémiájának fényében, a szorongást és a depressziós rendellenesség tüneteit beszámoló felnőtt egyének százalékos aránya 36,4-ről nőtt % -ig 41,5%.

A növekvő igények kielégítése és a karantén korlátozásainak ellenére sok egészségügyi szakember kezdett online terápiát és pszichiátriai foglalkozásokat kínálni. Ennek célja is, hogy áthidalja a mentálhigiénés kezeléshez való hozzáférés hiányát.

egy 2020-as tanulmány megállapította, hogy a telemedicina kinevezések többsége a magántulajdonban biztosított egyének számára 2005 és 2017 között mentálhigiénés körülmények között volt.

MHA mindenkinek tanácsot ad, hogy kérjen segítséget, ha a következő jeleket veszi figyelembe magában vagy másokban:

 • Zavart gondolkodás
 • Hosszú ideig tartó szomorúság és ingerlékenység
 • Társadalmi visszavonás
 • Az étkezési szokások jelentős változásai
 • téveszmék és hallucinációk jelenléte
 • öngyilkossági gondolatok
 • Anyaghasználat
 • A harag kitörései
 • Egyre növekvő megmagyarázhatatlan fizikai betegségek

Tartós rémálmok, hiperaktivitás és az iskolai teljesítmény változásai a fiatalabb gyermekek mentális egészségi állapotát is jelezhetik.

Hol lehet segítséget találni

Hol találhat segítséget attól, hogy kinek kell segítségre van szüksége, a jelenlévő tünetek és a probléma jellege. Azonban egy személy először kapcsolatba léphet egy alapellátási orvossal, aki szakemberhez utalhat.

Az egyének kapcsolatba léphetnek egy helyi mentálhigiénés szervezettel is. A CDC információkat nyújt több segélyvonalról és erőforrásról.

alternatív opciók

Az emberek a következő szolgáltatások igénybevételét is fontolhatják meg:

 • Hasonló a Talkspace -hez, a BetterHelp online tanácsadást nyújt egyének, párok és tinédzserek számára –
 • 7 csésze: A fizetett tanácsadás és az engedéllyel rendelkező terapeutákkal folytatott foglalkozások mellett a 7 csésze ingyenes 24 órás beszélgetést kínál az önkéntes hallgatókkal.
 • A mdLive könnyű hozzáférést biztosít az embereknek az orvosok, terapeuták és pszichiáterek számára a különféle körülmények között.

Kérdések és válaszok

Mennyibe kerül a Talkspace óránként?

Egy tanácsadóval egy munkamenet 65 dollárba kerül. Azonban egy személy kevesebbet fizethet, ha feliratkozik az előfizetésre.

A Talkspace gyógyszereket ír?

Csak egy pszichiáter ír elő gyógyszereket. Az ember választhatja, hogy látja -e tanácsadót vagy pszichiátert a Talkspace -en keresztül.

Tud -e diagnózist szerezni a TalkSP -től

Contents

Need a successful project?

Lets Work Together

Contact us
 • right image
 • Left Image